IV runda MP na 1/4 mili - Pruszcz Gdański 30.07.2005
[center:540bdc4cdf]Stowarzyszenie Sprintu Samochodowego
zaprasza na imprezę:
IV Runda Mistrzostw Polski 2005 - Lotos Power Cup
Lotnisko w Pruszczu Gdańskim
30. lipca 2005 [/center:540bdc4cdf]
[center:540bdc4cdf]
[/center:540bdc4cdf]
Plan zlotu i wyścigów samochodów i motocykli:
30. lipca 2005
7.00 otwarcie bram wjazdowych
11.00 - 15.00 eliminacje 1/4 mili w klasach samochodowych
12.00 - rozpoczęcie wyścigów motocyklowych
15.00 - 18.00 półfinały i finały w poszczególnych klasach samochodowych i motocyklowych
18.00 - zakończenie imprezy
Cena biletów za wejście (wjazd) dla widzów na teren impezy 25 zł od osoby. Nie ma dodatkowych kosztów za samochód. Płacimy od osoby a nie od samochodu.
Imprezy towarzyszące:
1. Pokaz driftu
2. Sklep firmowy SSS z gadżetami (t-shirt, czapki i inne)
3. Pokaz wyścigów motocyklowych.
4. Dodatkowe atrakcje od firmy LOTOS
Każdy startujący musi uiścić opłatę za wjazd na teren imprezy oraz dodatkowo:
- Start w wyścigach 25 zł dla zapisujących się przez internet
- Start w wyścigach 30 zł dla zapisujących się w dniu imprezy
- Członkowie SSS którzy uregulowali składkę za rok 2005 przelewem na konto lub gotówką w kasie zawodów, i posiadają już numer startowy lub uzyskają go rejestrując się przez internet, mają starty za darmo przez cały sezon i 10 PLN zniżki na bilety wstępu dla dwóch osób przez cały sezon.
jA TEŻ BĘDE bO JADĘ NAD MORZE I ZAJADE TAM PURCHAWA MOZE BYŚ WZIĄŁ TE NAKLEJKI ZE SOBĄ TO BYŚMY SIE STYKNELI TAM GDZIES BO JAKOŚ NIE MOGĄ POCZTĄ DO MNIE DOJŚĆ))
Ja tez jade nad morze, ale nie autem :evil: Nie da rady podzielic jednej fury na dwoch userow i to zaczyna byc coraz bardziej upierdliwe. Ale jeszcze zobacze moze jakis PKS bedzie tam kursowal :diabelski_usmiech
Ja też będę. Może się gdzieś razem ustawimy na parkingu, że niby jakaś zorganizowana akcja czy coś :-)? A jakie naklejki macie? Pozdrawiam.
Ja bede w piatek o g. 20-21 (zalezy jak dojade) na pasie na Zaspie.
Bedzie spotkanie z DTT i TRT.
Z DT3M :wink:
Jeszcze nic nie wiadomo gdzie i jak? Wiekszośc TRT która wpada w Piątek będzie nocować w tym smay miejscu i może jakoś tam sie spotkamy najlepiej to zadzwoncie jak będziecie bo jeszcze nic nie wiadomo 604 617 115
Spot jakis wieczorem napewno będzie ale to trudno teraz cos pwoiedzieć trzeba będzie się zdzwonić
Chyba będzie na Pasie
[ Dodano: Sro 27 Lip, 05 16:22 ]
Słuchajcie spotykamy się w Piątek od godziny 20 na parkingu przy Norauto W Gdańsku, jest to odrazu koło centrum Haqndlowego Auchan.
Specjalnie wybrane takie miejsce żeby wszytkim było łatwo trafić.
Z Centrum Gdańska trzeba jechać cały czas w góre Kartuską i sie trafi.
Jest to przy Obwodnicy Trójmiasta.
Będzie:
Diesel Team 3Miasto
I Tdi Racing
no i wy
wystartuj ze mną w parze 8) przy takiej temperaturze z moim IC to ja będę miał ze 140KM ad:
A bedziesz startowal ? Hmm...
Przeciez masz natrysk, ktory niezle sie chyba nawet spisuje. 8)
Boje sie tylko, ze przy obecnym stanie zawieszenia i opon bede mial gorszy czas niz na Bemowie. :?
I do tego przydaloby sie wyjac pare rzeczy. W koncu 70kg droga nie chodzi.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
A bedziesz startowal ? Hmm...
Przeciez masz natrysk, ktory niezle sie chyba nawet spisuje. 8)
Boje sie tylko, ze przy obecnym stanie zawieszenia i opon bede mial gorszy czas niz na Bemowie. :?
I do tego przydaloby sie wyjac pare rzeczy. W koncu 70kg droga nie chodzi.
przy takiej temperaturze dałbym dużo za FMICa... przy właczonym na stałe natrysku będę miał ze 30 stopni wiecej niż Ty ad: a nie może być właczony bo nie ruszę... :?
ja nic nie wyjmuję, IMO to głupota... jeżeli auto służy do normalnej jazdy na codzień i nie ma zadatków na dragstera, to wyjmowanie z niego wszystkiego po to żeby urwać 0,3 sekundy jest bez sensu... No chyba, że planuje się jeździć na codzień takim wybebeszonym :roll: Po co Ci zmierzony czas którego nigdy nie osiągniesz :?: :roll: Jak pojedziesz ze wszystkim przynajmniej będziesz wiedział jaki czas ma auto którym jeździsz :roll:
ja nic nie wyjmuję, IMO to głupota... jeżeli auto służy do normalnej jazdy na codzień i nie ma zadatków na dragstera, to wyjmowanie z niego wszystkiego po to żeby urwać 0,3 sekundy jest bez sensu... No chyba, że planuje się jeździć na codzień takim wybebeszonym :roll: Po co Ci zmierzony czas którego nigdy nie osiągniesz :?: :roll: Jak pojedziesz ze wszystkim przynajmniej będziesz wiedział jaki czas ma auto którym jeździsz :roll:
ja nic nie wyjmuję, IMO to głupota... jeżeli auto służy do normalnej jazdy na codzień i nie ma zadatków na dragstera, to wyjmowanie z niego wszystkiego po to żeby urwać 0,3 sekundy jest bez sensu...
ja nic nie wyjmuję, IMO to głupota... jeżeli auto służy do normalnej jazdy na codzień i nie ma zadatków na dragstera, to wyjmowanie z niego wszystkiego po to żeby urwać 0,3 sekundy jest bez sensu...
To zalezy w jakim celu staje sie na kresce.
Octavią ani ja ani pozostali koledzy (bez obrazy) nie mamy szans na wygranie złotych kaleson :lol: więc jedyne po co mogę stanąć na kresce to zmierzenie realnego czasu tego samochodu :roll:
Komentarz